Livet ska levas

Någonstans på min väg finns det någon som väntar, någon som väntar där på mig.
Jag vet att där finns friheten, på min resa mot framtiden.
Hoppet har jag kvar, tar ett steg i taget. Ingen vet vart vägen bär.
Varför se tillbaka? Framåt mot min framtid, allting som jag saknar här
Låt min dröm bli sann. Säg att drömmar kan visa vad som hände sen
På min resa mot framtiden.

”"

En dålig dag är inte ett dåligt liv, tvärtom!





Some places are meant for you

Min mamma gjorde för bara någon månad sen sin andra operation, vilket var i ändtarmen.
Allt har gått så bra och hon är i full gång med att återhämta sig. Vi väntar på besked från läkarna om det behövs en tredje operation eller inte eller om hon ska börja med cellgifter igen. Vi hoppas på svar snart så man vet vad som händer. Det är så tråkigt att gå och vänta. Mamma vill börja jobba så fort så möjligt och jag försöker hjälpa henne komma på vad hon ska göra. Vad som kommer passa hennes förmåga osv. Hon vet ju inte själv hur frisk hon kommer att bli än, jag hoppas verkligen hon kan börja jobba heltid men det är kanske för optimistiskt.
Mina tankar och idéer som jag började att skriva om här vill jag fortsätta att spinna vidare på.
Men det kommer att dröja. För efter studenten så har jag jobbat och jobbat för att kunna åka till Australien nu i vår. Men om säkert några år så är jag garanterat redo att fortsätta. Jag vill det verkligen!
Jag kommer att skriva här för jag är en sådan människa som gillar pepp i vardagen. Det finns så sjuuuukt många tankar som man kan byta ut som ger en en tankeställare eller inställning till livet osv.
Man ska aldrig ta något/någon för givet och hur många gånger har man inte blivit påmind utav detta när man lever med cancer så nära. Oro känslorna som smyger in på en.
Hoppas ni är ute och njuter i solen

RSS 2.0